VOOR RENOVATIE VAN A TOT Z

Renovatie Advies     Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

                                                       

Elektra aanleg?

Renovatie Advies, compleet in elektrotechniek!

 

Een goed verzorgde elektrotechnische installatie is in het belang van uw veiligheid. Zo'n veilige installatie installeren wij graag voor u.

Onze erkende elektrotechnische installateurs verzekeren u van een betrouwbaar werkende en veilige installatie welke geheel conform de thans geldende voorschriften wordt aangelegd.

Bij renovatie moet er vaak een totaal nieuw elektra stelsel worden aangelegd.

Renovatie Advies maakt gebruik van de laatste technieken en plaatst volgens de laatste Europese kwaliteit- en veiligheidsnormen. Overal waar gewoond en gewerkt wordt speelt elektra een hoofdrol. Renovatie Advies weet hoe belangrijk continuering is. Wanneer u een installatie al langer in huis heeft wordt de kans op mechanische defecten groter. Wij kunnen uw technische installaties in beheer nemen en deze onderhouden om problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van een service pakket met vaste kosten per uur kan er een abonnement worden afgesloten. U betaald dan alleen indien dit nodig is zonder vaste lasten.

Onze medewerkers zijn uitgerust met goede kennis en een uitstekend pakket aan gereedschappen en staan altijd voor u klaar.

 

VRAAG NU DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE AAN !