VOOR RENOVATIE VAN A TOT Z

Renovatie Advies     Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

                                                       

Voldoende energie ook in de toekomst

Renovatie Advies, de nieuwste technieken voor warmteterugwinning, zonne-energie, warmtepompen.

 

 

Bent u bereid te investeren in duurzame energievormen als zonne-energie, warmteterugwinning of warmtepompen dan bent u bij ons op het juiste adres ! Zowel op de particuliere -als zakelijke markt zijn wij actief met zonneboilers, warmteterugwinning uit ventilatielucht en warmtepompen. Maatwerk en kwaliteit geven u de mogelijkheid om ook in de toekomst van een comfortabele en zuinige installatie gebruik te kunnen maken.

Er zijn duizenden manieren om energie te sparen, of te kiezen voor duurzame en dus meer betaalbare energie. Iedere situatie is anders. Wilt u voor uw situatie een deskundig advies?

Neem dan direct contact met ons op.

Ook kunt u bij ons terecht voor de normale installaties, zoals er zijn:   

Huis installaties

 

Huisinstallaties omvat al de voorkomende werkzaamheden in en om een huis voor particulieren en ondernemingen.Of het nu gaat om renovatie van woningen,aanpassen keukeninstallaties, monteren en aansluiten van verlichting,aansluiten badkamer- , toilet- en centrale afzuig ventilators of het eenvoudig ophangen van lampen, wij doen het graag voor u. Ook kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw schakelmateriaal, uiteraard naar uw eigen wens.

Bedrijfsinstallaties

 

Bedrijfsinstallaties zijn de grotere elektrische installaties, zoals die voorkomen in bedrijven, scholen, winkels en gemeentelijke instellingen. Wij verzorgen al de voorkomende werkzaamheden in en om deze verbouwingen.

Telefoon installaties

 

Waar wordt vandaag de dag geen gebruik gemaakt van de telefoon zowel analoog of digitaal (ISDN). In ieder huishouden en bij alle bedrijven is de telefoon niet meer weg te denken.Ook de verschillende soorten internet verbindingen vinden plaats over de telefoonlijn de populairste hierin is toch wel de ADSL verbinding.Uiteraard proberen wij als totaal installateur u ook hierin van dienst te zijn. Dus ook voor werkzaamheden op dit vlak kunt u bij ons terecht.

VRAAG NU DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE AAN !