SCHILDERSBEDRIJF RENOVATIE ADVIES

Renovatie Advies     Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

Flexibel,multifunctioneel, innovatief

 

SCHILDERWERK

De meeste schildersbedrijven zijn afhankelijk van het weer of ze al dan niet buiten kunnen werken. Dat geldt niet voor ons: we zetten de seizoenen eenvoudigweg naar onze hand, door middel van afgeschermde projecten. Door het plaatsen van diverse vormen van afscherming, het installeren een serie snelbouwsteigers, en het gebruik van heaters kunnen we inspelen op de weersomstandigheden waardoor de planning niet in het geding komt.
Zo zijn we gedurende het hele jaar onder alle weersomstandigheden inzetbaar.
Multifunctioneel, want we beheersen alle facetten van het vak.
En flexibel, want we zijn niet te groot voor het kleine werk en niet te klein voor grotere projecten. Bovendien kunnen we dankzij onze compacte organisatie snel anticiperen en overzichtelijk werken .

ONDERHOUD

Het onderhoud van binnen en buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. De schilder van renovatie advies denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak. Uiteraard geldt ook bij het schilderwerk dat wij geheel ongebonden zijn en U dus zelf bepaald welk merk product er wordt gebruikt. Wij werken in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

Lange termijn

Als u het onderhoud aan uw schilderwerk graag goed bijhoudt, is een onderhoudscontract een prima optie. Wanneer u bij ons een meerjarig contract afsluit, houden wij met regelmaat de staat van het schilderwerk voor u in de gaten. De prijs die u betaalt wordt berekend naargelang de onderhoudsbehoefte. Zo betaalt u nooit teveel en u bent er altijd van verzekerd dat uw pand optimaal onderhouden wordt. Dat komt de waarde van uw onroerend goed natuurlijk alleen maar ten goede.

 

VRAAG NU DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE AAN !